Din plats: Stockholm (ändra) 6 feb 7:54
Dagens Annonser - Gratis Annonsmarknad
Kontaktuppgifter

Företag (Stockholm)
Josef Baranyi
www.eurorickshaw.eu
0762-785 700
Skicka meddelande

Fler annonser från Josef Baranyi
Administrera   Tipsa   Rapportera

TOABIDE till din befintliga toalett

Förbättra din befintliga toalett med en BIDÈ!

Du byter bara ut din befintliga toasits med lock till (Toalette-nett 520) med inbyggd blandare och duschmunstycke. Du slipper använda giftigt, miljöförstörande toapapper och känner dig mycket fräschare efter ditt toabesök. Slipper även den pinsamma extrahjälpen OCH kan sköta din INTIM-hygien själv. Monteras enkelt på 15-20 minuter till kallt och varmvattenröret. All monteringssats medföljer! OBS! Ingen el montering. OBS! Allt fungerar med endast vattentryck.
Se hemsida: www.toabide.se

Att montera en separat BIDÈ kan kosta över 30.000 kr. Spara pengar och förbättra din hygien enkelt och för ringa kostnad (2800 kr)redan idag!

Fördelar för kvinnorna:

TOABIDÈN gör att kvinnan får ökad självsäkerhet, känner sig fräschare och fullständigt ren under mens perioden eller efter samlag. Även för problem som kan uppstå under och efter havandeskap. Den är efterlängtad såväl hemma som på arbetsplatsen. Varför finns inte denna självklara hygienprodukt??? KRÄV DET av arbetsgivaren!

Tydligen ett stort vardagsproblem för alla: "Hur får man bort allt b*js (äckligt)". (Läs alla goda råd som kvinnor TILL kvinnor ger...)
http://www.familjeliv.se/Forum-4-46/m3725055-3.html

OBS! Använd EJ!!! våtservett då den är gjord för att hålla för väta. Den stoppar upp reningsverken med stora extra kostnader och stopp.

Fördelar för den manliga hygienen:

TOABIDÈN är till för mannen som vill känna sig självsäker, fräsch och fullständigt ren. Rengöring med rinnande varmt vatten efter toalett besök ger många hygieniska fördelar. TOABIDÈN är även till hjälp för att eliminera problem som blödande sår och ömhet efter hemorrojder, klåda runt ändtarmsöppningen eller svettningar med påföljande irriterande och svidande hud mellan ljumskarna.

Fördelar för barnens hygien:

TOABIDÈN är tillräckligt enkelt för att ett barn skall kunna använda den. En rätt inlärning och handhavande i början av en vuxen är att rekommendera. Det är viktigt för ett barn att i tidig ålder ha den installerad så att barnet tar det naturligt att använda den. Och det viktiga i att den lär sig god och hälsosam hygien som den tar med sig in i vuxen åldern. Utan att ha de problem som dagens vuxna brottas med genom otillräcklig hygien.

Fördelar för seniorers hygien:

TOABIDÈN har många fördelar för seniorer genom sin enkla användning. Nu behöver man inte ha en assistent för de stunder som man kanske känner blyghet, skam eller olust för. Den varma, behagliga vattenstrålen gör sitt renlighetsarbete i underlivet på ett, för individen värdigt och enkelt sätt. Utan hjälp från andra.
Och senioren återfår den värdigheten som den en gång hade...!


OBS! HELST EJ FÖR HYRESLÄGENHETER! Då montering fordrar avstängning av huvudvattenkran för hela huset.

UNDANTAG KAN FINNAS. D.v.s. att toaletten har EGEN huvudkran för kallt och varmt vatten som man kan stänga av under montering.
Monteringskostnad av rörmokare ca.1000 kr

Badrumsartiklar (Hus & hem) Säljes   -   Pris: 2 800 kr   -   Inlagd: Mer än ett år sedan

0: TOABIDE till din befintliga toalett 1: TOABIDE till din befintliga toalett 2: TOABIDE till din befintliga toalett

TOABIDE till din befintliga toalett
Badrumsartiklar (Hus & hem) Säljes   -   Pris: 2 800 kr   -   Inlagd: Mer än ett år sedan
TOABIDE till din befintliga toalett